Welkom bij Boumans Landscaping!
Wij brengen rust in uw tuin

Over ons

Een professioneel duo die met veel plezier hun vak uitoefenen.

Vanuit liefde voor ondernemerschap en voor het vak heeft Stijn Boumans Landscaping opgericht. Zijn jarenlange ervaring als hovenier en onze passie voor het aanleggen en onderhouden van mooie tuinen neemt hij hier in mee. Het "out of the box" denken om jouw droomtuin te realiseren, dat is waar Boumans Landscaping voor staat - géén dertien in een dozijn! We zijn wie we zijn; professioneel, persoonlijk, eerlijk en betrouwbaar. Dat alles met een vleugje humor en onze klanten, die waarderen dat!

Missie

De tuin kan een plek zijn om te ontspannen of even te genieten van de mooie bloemen en kleuren, als de tuin er goed verzorgd bij ligt geeft dat u natuurlijk wat rust, Boumans Landscaping brengt rust in uw tuin.

Wij zijn tevreden als u tevreden bent; de klant staat centraal, het is immers uw tuin waar u elke dag van moet kunnen genieten.
Wij streven dan ook naar een hoge klanttevredenheid en hechten belang aan goede nazorg.

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk dat u op ons kan vertrouwen, daarom communiceren wij goed met onze klanten, maar ook met elkaar. We werken graag met duidelijke afspraken zodat u weet wat u kan verwachten van ons. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan transparantie, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wie zijn wij

 

Stijn Boumans

Stijn volgde de opleiding Tuin, Park en Landschap en is sindsdien werkzaam als hovenier. Door zijn opleiding maar ook dankzij zijn jarenlange ervaring heeft Stijn veel kennis en kunde over dit vak. Je kunt bij hem terecht voor tuinonderhoud, aanleg en advies.