Welkom bij Boumans Landscaping!
Wij brengen rust in uw tuin

 

Uw tuin in goede handen

Boumans Landscaping is een jong bedrijf maar heeft jarenlange ervaring in de aanleg en onderhoud van tuinen. Kijk gerust even op onze site rond wat we voor u kunnen betekenen.


 


Ook voor elektra en verlichting

Naast tuinonderhoud, aanleg en beregening kunt u ook voor elektra en verlichting in uw tuin bij Boumans Landscaping terecht.

Voor particulieren en bedrijven

Aanleg, onderhoud en beregening doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

 

Onze diensten


Aanleg

Uw tuin laten aanleggen met de grootste zorg en aandacht voor details? Hiervoor bent u aan het juiste adres bij Boumans Landscaping!

Meer informatieOnderhoud

Het snoeien en onderhoud van uw tuin nemen wij graag van u uit handen, zo kunt u het hele jaar door van een prachtige tuin genieten!

Meer informatieBeregening

Het gezeul met sproeiers en tuinslangen zat? Vraag naar de mogelijkheden en realisatie van een beregeningsinstallatie die aansluit bij uw wensen.

Meer informatie


Al onze diensten

 

Hovenier beregening tuinaanleg tuinonderhoud hovenier Boxmeer beregeninginstallatie bestrating oprit sierbestrating schutting betonschutting hovenier beregening tuinaanleg tuinonderhoud Boxmeer oprit beregeninginstallatie sproeien sproeiinstallatie sproeicomputer beregeningscomputer robot maaier smart garden robotmaaier